Važne informacije


Što je KRON HUB3A 2D?

KRON HUB3A 2D je on-line aplikacija koja Vam omogućava prikupljanje i pohranu podataka o vlastitim klijentima te jednostavnu izradu naloga korištenjem istih. Aplikacija na temelju unesenih podataka izrađuje 2D barkod čime je Vašim klijentima uvelike olakšano plaćanje. Od sada zbrojni nalog za elektronička plaćanja u kunama, eurima i USD prilagođen SEPA standardu za kreditne transfere u novom XML formatu – poruka pain 001.001.03.

Više o projektu SEPA možete pročitati ovdje.

Postoje li tehnički preduvjeti za korištenje KRON HUB3A 2D aplikacije?

Aplikacija je zasnovana na najmodernijim tehnologijama i pristupima izradi istih, te je kao takva prilagođena gotovo svim uređajima (računala, tableti, mobiteli) uobičajenih razlučivosti ekrana i internetskim preglednicima (uz određene postavke ispisa, o čemu možete pročitati u izborniku Upute za korištenje unutar aplikacije).

Kako postati korisnik KRON HUB3A 2D aplikacije?

Korisnik aplikacije postajete registracijom i potvrdom e-mail adrese unesene pri registraciji. Nakon potvrde Vaše e-mail adrese spremni ste za korištenje aplikacije.

Koja je cijena korištenja aplikacije?

*Korištenje aplikacije je u potpunosti besplatno u trajanju od 10 dana. Nakon toga, ako se odlučite za daljnje korištenje, cijena iznosi:

  • Mjesečno:

    • 30,00kn + PDV [**bez SEPA]

    • 50,00 kn + PDV [***sa SEPA]

Šaljite nam Vaše prijedloge, primjedbe i pohvale kako bi aplikaciju mogli kontinuirano unaprijeđivati i prilagođavati Vašim potrebama.

 

* ova promijena stupa na snagu 01.06.2016, nakon promotivnog razdoblja od godinu dana.
** omogućen je ispis naloga, bez SEPA xml datoteke.
*** uključuje mogućnost kreiranja SEPA xml datoteke.


Zatvori